Print.21 – Epson i Subligo

Share

U Kongresnom centru zagrebačkog velesajma održan je sajam Print.21 (13. i 14. travnja 2022.), posvećen predstavljanju trendova i mogućnosti digitalnih tiskarskih tehnologija od malih aplikacija do velikih formata. Svoja rješenja ove godine predstavila su čak 23 izlagača, koji su pokazali kako unatoč svim preprekama grafička industrija nije posustala i da je tijekom dvije godine predstavljeno puno novih rješenja.

Subligo i Epson su predstavili novi i dugoočekivani profesionalni pisača Epson SureLab D1000A, nasljednika poznatih i popularnih modela SureLab D700 i D800. Osim poznatih mogućnosti koje imaju prethodnici, D1000A može automatski ispisivati od ruba do ruba na arke (listove, sheetove) od formata 10×15 do A4 i 20x30cm što ga činim odličnom bazom za jednostavnu izradu trajnih i profesionalnih foto-knjiga.
Uz SL-D1000A predstavljen je i vrlo uspješan model foto/home/office pisača Epson EcoTank L8180 koji ispisuje fotografije formata 10×15 do A3+, te sublimacijski pisač Epson SureColor F100. Uz standardni Diland Kiosk foto terminal prikazan je i softver za izradu fotografija preko web preglednika (Chrome, Explorer…) na mobitelima, tabletima i računalima svih vrsta i oblika.

Bilo nam je zadovoljstvo vidjeti mnoštvo posjetitelja i izlagača na sajmu Print.21, i sigurni smo da su svi posjetitelji mogli pronaći baš ono što ih zanima.

Share

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress