Seminar za fotografe vjenčanja

Share

Nagrađivani internacionalni fotograf vjenčanja Greg Moment (Grzegorz Placzek) održat će u Zagrebu 6. i 7. listopada 2015. dvodnevni ekskluzivni seminar za fotografe vjenčanja. Seminar se održava na engleskom jeziku, a polaznici seminara će imati priliku aktivno sudjelovati u fotografiranju i snimiti zanimljive fotografije modela, te snimljene fotografije pridodati svom postojećem portfoliju fotografija. Seminar traje oba dana od 10 do 18 sati, u Hotelu Westin u Zagrebu.

Prvi dan će Greg predstaviti i pojasniti svoje fotografske tehnike koje koristi, a svi polaznici će imati priliku snimiti i vježbati predstavljene tehnike, uz direktnu pomoć predavača tijekom vježbi. Drugi dan je uglavnom posvećen tehnikama retuširanja, dodatnim treninzima i kritičkom osvrtu na radove polaznika, uz poneko malo iznenađenje koje Greg priprema. Seminar je namijenjen svim fotografima koji profesionalno ili povremeno snimaju vjenčanja, a obavezno je nošenje vlastite fotografske opreme.

Kotizacija nije preskupa (300 eura), a za rane prijave i plaćanje do 30.8. dobivate i dobar popust (230 eura). Greg planira rad s grupom do 15 fotografa, pa ukoliko želite sudjelovati na seminaru što prije rezervirajte svoje mjesto!

Moment Workshops seminar u Zagrebu

Svakako pogledajte njegove radove u donjoj galeriji fotografija:

 

Share

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress