Rise&Shine – Maja Jokić

Share

Marina i Kristijan (972)

Maja Jokić je jedna od troje voditelja/predavača na predstojećem Rise&Shine Wedding Photography Workshopu (8-10. travanj 2016. | Golf & Country club, Zagreb). Fotografijom se počela baviti gotovo slučajno, nakon završenog studija ekonomije. Srećom, ljubav prema fotografiji je samo rasla, pa je Maja Jokić upisala i uspješno završila Akademiju Dramske Umjetnosti u Zagrebu, studij snimanja. Fotografska prva ljubav joj je modna fotografija, a tijekom studija se jako zainteresirala za dokumentarnu fotografiju. Logičan rezultat te dvije fotografske ljubavi je – fotografija vjenčanja! Nakon što se upustila u fotografiranje vjenčanja, Maja je otkrila kako može savršeno kombinirati svoje dvije prve fotografske ljubavi – jer, fotografiranje vjenčanja je njoj upravo to; kombinacija snimanja mode i dokumentarne fotografije. Danas je Maja jedan od malog broja fotografa u Hrvatskoj koji ima vlastiti jasno prepoznatljivi stil snimanja vjenčanja, i predstavlja uzor i inspiraciju mnogim kolegama fotografima.

Rise&Shine Wedding Photography Workshop savršena je prilika svim fotografima koji žele upoznati Maju, vidjeti kako radi na terenu te kako razmišlja i promišlja fotografije koje stvara.

Detaljnije o samoj radionici možete doznati na Rise&Shine Wedding Photography Workshop, a više fotografija na Maja Jokić

Share

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress