Greg Moment Wedding Photography Workshop

Share

Treću godinu za redom Greg Moment će održati dvodnevnu radionicu za Wedding fotografe. Ukoliko dosad još niste posjetili njegovu radionicu, ovo je prilika koja se ne propušta. Greg Moment je jedan od najcjenjenijih fotografa vjenčanja na svijetu, i redovito osvaja prestižne nagrade američkih i europskih udruga profesionalnih fotografa vjenčanja.

Tijekom radionice imat ćete priliku vidjeti kako Greg kreira svoje nagrađivane fotografije, ali i steći sasvim novi uvid i pogled na korištenje svjetla i sjene, poziranje i marketinške strategije. Gregovo poznavanje svjetla i poziranja otvorit će vam oči i omogućiti podizanje kvalitete vaših fotografija na sasvim novu razinu. Ove godine će gost-predavač biti Damjan Fiket, jedan od najboljih hrvatskih fotografa vjenčanja i dugogodišnji Gregov prijatelj. Veže ih zajednička ljubav prema fotografiji vjenčanja i portretima, ali i sličan pogled na umjetnost, fotografiju i tehničko savršenstvo.

Seminar se održava 3. i 4.10.2017. u Zagrebu, a za detaljne informacije i rezervaciju mjesta posjetite: www.reflexionweddings.com ili www.moment-workshops.com

 

Nekoliko Gregovih fotografija:

 

Nekoliko Damjanovih fotografija:

Share

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress