EOS Webcam Utility

Share

Canon Europe predstavlja EOS Webcam Utility – softver koji se može besplatno preuzeti, a omogućuje korisnicima povezivanje kompatibilnih Canonovih DSLR fotoaparata i modela PowerShot s računalom, Macom ili PC-jem, koji će ih prepoznati kao USB web-kamere. Uklanjajući potrebu za dodatnom opremom, softver EOS Web Utility omogućit će korisnicima da zamijene postojeće web-kamere i dožive kvalitetne virtualne sastanke i videokonferencije putem Canonova fotoaparata.

Dok tvrtke traže nove načine za unaprjeđenje videokonferencija za svoje zaposlenike, Canonovo rješenje EOS Webcam Utility odgovara na sve veću potražnju za web-kamerama tijekom ostanka kod kuće uslijed pandemije, a odgovor je USB povezivanje i kompatibilan Canonov fotoaparat[1]. Taj besplatan softver koji se jednostavno koristi može se preuzeti s Canonova web-mjesta i konfigurirati za nekoliko minuta pomoću aplikacije za videokonferencije. Softver koji je trenutačno dostupan u verziji za Windows uskoro će biti kompatibilan i s operacijskim sustavom MacOS[2] i tako odgovarati cijelom nizu radnih zadataka.

Ovaj vodeći softver u branši korisnicima donosi Canonovo nasljeđe u optičkoj izvrsnosti i inovacije, pomažući im da postignu visoku kvalitetu slike tijekom važnih videokonferencija u većini profesionalnih situacija. Uz besprijekornu senzorsku tehnologiju u Canonovim linijama EOS i PowerShot korisnici će primijetiti trenutačno poboljšanje performansi pri slabom osvjetljenju, u boji i dubini polja u usporedbi s tradicionalnim web-kamerama. Softver EOS Webcam Utility osigurat će da vidite kolege s posla jasno i u realističnim bojama. 

Issei Morimoto, viši potpredsjednik upravljanja proizvodima u Canonu Europe rekao je: „Posvećeni smo tome da svojim fotoaparatima, objektivima, dodatnom opremom i softverom korisnicima širom svijeta ponudimo najbolje u tehničkoj izvrsnosti i inovacijama. U ovom vremenu neizvjesnosti Canon koristi snagu tehnologije EOS kako bi povezao ljude i ponudio rješenje visokih performansi u koje korisnici mogu imati puno povjerenje.“

Glavne značajke:

  • besplatan softver
  • kompatibilnost i potpuna podrška za Windows, a uskoro slijedi i podrška za MacOS
  • poboljšanje kvalitete slike u virtualnim pozivima
  • bolje performanse pri slabom osvjetljenju, poboljšane boje i dubina polja

Da biste saznali više o Canonovom softveru EOS Web Utility, posjetite: https://www.canon.hr/cameras/eos-webcam-utility/.


[1] EOS DSLR, EOS R, EOS M (EOS M50 ili noviji), PowerShot (samo G5X MK II, G7X MK III, SX70)

[2] Datum podrške za Mac bit će objavljen kasnije

Share

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress