Nikon telekonverteri za Z-sustav objektiva

Share

Nikon je predstavio dva telekonvertera Z koji povećavaju doseg kompatibilnih objektiva NIKKOR Z. TELEKONVERTER Z TC-1,4x korisnicima omogućuje 40 % veći doseg, dok im TELEKONVERTER Z TC-2,0x daje dvostruko veći doseg. Prvi objektiv kompatibilan s ovim telekonverterima je NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S. Kako se linija objektiva NIKKOR Z širi, više će objektiva biti kompatibilno s telekonverterima Z.

Nikonov napredan optički dizajn osigurava izoštrene slike visoke razlučivosti uz upotrebu bilo kojeg od ovih telekonvertera, a minimalna fokalna udaljenost objektiva ostaje nepromijenjena. Osim toga, vrhunsko automatsko fokusiranje i stabilno smanjenje vibracija u sustavu Nikon Z osiguravaju preciznost i brzinu koju korisnici očekuju od Nikona Z. Korisnici će moći pretvoriti objektiv s telefotografskim zumom u super telefotografski ili povećati domet fiksnog objektiva. I to sve bez utjecaja na izvedbu slike.

Oba nova telekonvertera Z iznimno su izdržljivi. Osim što su zabrtvljeni kako bi se spriječio ulazak prašine i vlage, imaju i Nikonov premaz od fluora – koji učinkovito odbija prašinu i prljavštinu. Izrađen od izdržljivog, teksturiranog anodiziranog aluminija, dizajn novih telekonvertera savršeno se uklapa među Nikon Z fotoaparate i NIKKOR Z objektive.

Kratak pregled ključnih značajki

TELEKONVERTER Z TC-1,4x.
Povećava raspon žarišne duljine kompatibilnog objektiva NIKKOR Z za 40%.

TELEKONVERTER Z TC-2,0x.
Povećava raspon žarišne duljine kompatibilnog objektiva NIKKOR Z za 100%.

Vrhunska kvaliteta slike Nikon Z. Nikonova napredna optička formula osigurava izoštrene slike visoke razlučivosti uz samo jedan ili dva stupnja gubitka svjetlosti, ovisno o tome koji se telekonverter upotrebljava.

Izoštrenost i brzina. Vrhunsko automatsko fokusiranje. Iznimno stabilan sustav za smanjenje vibracija. Korisnici dobivaju oštrinu i brzinu na koju su navikli od sustava Nikon Z.

Ugrađena izdržljivost. Telekonverteri Z zabrtvljeni su kako bi se spriječio ulazak prašine i vlage. Nikonov premaz od fluora učinkovito odbija prašinu i prljavštinu bez utjecaja na kvalitetu slike.

Autentični Nikon. Izrađeni od izdržljivog, teksturiranog anodiziranog aluminija, telekonverteri Z savršeno se uklapaju među Nikon Z fotoaparate i NIKKOR Z objektive.

Više detalja na: https://www.nikon.hr/hr_HR/product/nikkor-z-lenses/teleconverters/z-teleconverter-tc-2-0x i https://www.nikon.hr/hr_HR/product/nikkor-z-lenses/teleconverters/z-teleconverter-tc-1-4x

Share

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress