CANON PIXMA TS7450

Share

Canon Europe predstavlja pisače iz serije Canon PIXMA TS7450 – kućne A4 pisače vrste „tri u jednom“ iz srednjeg cjenovnog ranga s pet spremnika tinte u boji FINE i automatskim ulagačem dokumenata (ADF-om) koji je savršen za produktivan rad od kuće ili kreativnu upotrebu. Ovi svestrani i cjenovno pristupačni pisači s puno inovativnih značajki, poput govornog upravljanja[1] i LED statusne trake za provjeru tijeka ispisa, spajaju lakoću upotrebe s ispisom visoke kvalitete.

Osim govornih značajki, tu su i ugrađeni Wi-Fi i mogućnosti PIXMA Cloud Link, pa se korisnici mogu jednostavno povezati s cijelim nizom uređaja poput pametnih telefona ili tableta i maksimalno iskoristiti prednosti koje pružaju rješenja drugih proizvođača kao što su Google Drive, Dropbox ili Google Classroom[2] za jednostavan rad s dokumentima.

Pratite svoju produktivnost

Pisači iz serije Canon PIXMA TS7450 savršen su dodatak svakom okruženju za rad od kuće jer zadovoljavaju potrebu za svestranim i učinkovitim pisačem koji marljivo ispisuje kako bi njegovi korisnici mogli pametnije raditi. Automatski ulagač dokumenata (Automatic Document Feeder, ADF) omogućuje korisnicima da skeniraju ili kopiraju odjednom do 35 stranica bez ručne pomoći, dok sustav za dvosmjerno ulaganje papira omogućuje istovremeno umetanje papira različite vrste i veličine bez ručne intervencije tijekom ispisa i skeniranja. Ta će značajka biti posebno korisna svima koji rade od kuće i koriste razne vrste dokumenata, primjerice nastavnicima koji pripremaju planove predavanja i resurse za podučavanje.

Taj pametni uređaj može i automatski prepoznati veličinu papira i tome prilagoditi svoje funkcioniranje, omogućujući prema potrebi automatski dvostrani ispis. Kvalitetni spremnici XL FINE sadrže veću količinu tinte te je potrebno rjeđe mijenjati spremnike, što je savršeno za kućni ispis dugačkih ugovora ili dokumenata.

Mjesto za inspiraciju

Iznova osmislite kreativne mogućnosti uz Canonove pisače iz serije PIXMA TS7450 koji primaju različite vrste medija pomoću stražnjeg ulagača papira. Canon PIXMA TS7450 može ispisati sve što korisnicima treba da bi pokrenuli svoj poslić sa strane ili se počeli baviti novim hobijima: izradom fotografija bez obruba, transfer-naljepnica za tkaninu i personaliziranih naljepnica.

Pisači iz serije PIXMA TS7450 kompatibilni su s besplatnom internetskom platformom Canon’s Creative Park s više tisuća kreativnih 3D uzoraka i predložaka, pa su savršen kreativni dodatak koji će inspirirati i zabaviti cijelu obitelj.

Pametan, ali i jednostavan

Od jednostavnosti postavljanja do lakoće svakodnevne upotrebe, ovi pisači nude brojne praktične značajke tako da ih bez problema može koristiti cijela obitelj. Funkcija lakog postavljanja skraćuje vrijeme od vađenja pisača iz pakiranja do upotrebe, dok jednostavno izravno povezivanje putem QR koda znači da se korisnici mogu trenutačno povezati sa svojim pametnim telefonom. Radi optimizacije produktivnosti i poticanja učinkovitosti, pisači iz serije Canon PIXMA TS7450 imaju i sučelje koje se lako koristi. S OLED zaslonom dijagonale 3,6 cm i novom LED statusnom trakom korisnici mogu jednim pogledom provjeriti status ispisa, uočiti pogreške ili vidjeti je li potrebno zamijeniti spremnik s tintom.

Mogućnosti povezivanja

Zahvaljujući kompatibilnosti s paketom praktičnih aplikacija i raznim uređajima, korisnici mogu lako ispisivati s Macova te uređaja s operacijskim sustavima iOS ili Android, spajati se sa servisima u oblaku i istraživati izvore umjetničke inspiracije. Uz PIXMA Cloud Link, koji je dostupan preko aplikacije Canon Print App, pisači iz serije Canon PIXMA TS7450 mogu pristupati dokumentima i ispisivati ih izravno sa servisa drugih proizvođača kao što su Google Drive, Evernote i Dropbox te novi Google Classroom – to je savršeno za udaljeni rad i organiziranje važnih dokumenata. Ti pisači dolaze s omogućenim govornim upravljanjem i kompatibilni su s Amazon Alexom i Google Assistantom, pa ih je brže i lakše koristiti nego ikad prije, bilo da se radi o aktiviranju ili provjeri statusa ispisa.

Značajka PIXMA Chat Print omogućuje korisnicima dijeljenje i ispis slika iz aplikacije Facebook Messenger, što je savršeno za sve koji žele ispisivati posebne trenutke izravno s društvenih mreža. Pri ispisu s pametnog telefona korisnici pisača iz serije Canon PIXMA TS7450 mogu upotrebljavati i servise Apple AirPrint i Mopria bez potrebe za dodatnim aplikacijama ili instalacijom.

Da biste saznali više o pisačima iz serije Canon PIXMA TS7450, posjetite https://www.canon.hr/printers/pixma-ts7450/.


[1] Dostupno na engleskom, francuskom i njemačkom.

[2] Google Drive i Google Classroom žigovi su tvrtke Google LLC

Share

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress