Panasonic Lumix GH7

Share

Novi Panasonic LUMIX GH7 pruža izvanredne video performanse, široki dinamički raspon s novorazvijenim BSI CMOS senzorom razlučivosti 25,2 MP i poboljšanu izvedbu AF-a s PDAF-om (automatski fokus s detekcijom faze). Za podršku učinkovitom tijeku rada potrebnom u profesionalnim produkcijskim okruženjima, GH7 je novoopremljen internim snimanjem u formatu Apple ProRes RAW *1 i prvim na svijetu 32-bitnim plivajućim („float“) snimanjem*2, što eliminira potrebu za podešavanjem razina zvuka tijekom snimanja.

Brzim porastom potražnje za videosadržajem posljednjih godina, broj malih timova videokreatora raste, zajedno s potražnjom za daljnjim poboljšanjima u kvaliteti bezzrcalnih fotoaparata s izvrsnim video performansama i prenosivošću. Od izlaska na tržište 2009., naša serija LUMIX GH stekla je velik ugled među kreatorima i timovima za video produkciju kao model poznat po svojim performansama snimanja, inovativnim značajkama i pouzdanosti.

Panasonic LUMIX GH7 je bezzrcalni fotoaparat nove generacije koji zadovoljava potrebe kreatora, bez obzira na njihovo kreativno područje.

Visoke performanse, brz odziv i izvrsna prenosivost

 • BSI CMOS senzor od 25,2 MP visoke razlučivosti i brzog odziva, uz pojačanje dinamičkog raspona u 13+ koraka *3 s bogatom gradacijom
 • Usvajanje PDAF-a za brze, visokoprecizne performanse AF-a i novododani AF s prepoznavanjem automatskog fokusa u stvarnom vremenu za zrakoplove i vlakove
 • Poboljšana tehnologija stabilizacije slike, uključujući korekciju izobličenja perspektive za videozapise i način rada High u Active I.S. kako bi se omogućila snažna kompenzacija prilikom snimanja u pokretu

Poboljšana kvaliteta videozapisa i optimizirani tijek rada od snimanja do postprodukcije

 • Interno snimanje 5.7K 30p ProRes 422 HQ i ProRes RAW HQ *1.
 • Prvo 32-bitno plivajuće („float“) snimanje na svijetu*2, eliminirajući potrebu za podešavanjem razina snimanja zvuka kada koristite novi XLR adapter za mikrofon, DMW-XLR2 (prodaje se zasebno).
 • Omogućuje korisnicima učitavanje izvornih LUT datoteka i primjenu novih izgleda boja izravno na videozapise i fotografije s funkcijom REAL TIME LUT-om.
 • Omogućuje proxy snimanje za učinkovitost tijeka rada i nativno podržava funkcionalnost Camera to Cloud Adobeove platforme Frame.io, omogućujući dijeljenje i zajednički rad putem oblaka.
 • Open Gate snimanje kako biste omogućili fleksibilno kadriranje za bilo koju platformu društvenih medija ili potrebe klijenata.

Pouzdan za videoprodukciju

 • Snimanje videa bez ograničenja trajanja omogućeno je učinkovitom obradom disipacije topline i integracijom ventilatora za hlađenje*4.
 • Praktičan zaslon koji se slobodno zakreće i ne smeta HDMI ili USB kabelima kada je nagnut
 • Može izdržati teške uvjete, otporan na prašinu, polijevanje vodom*5 i hladnoću do -10 °C.

https://www.panasonic.com/hr


*1 Snimanje nije moguće na SD karticu.

*2 Za digitalni fotoaparat s izmjenjivim objektivima, stanje na dan 5. lipnja 2024., prema Panasonicovu istraživanju. Kada se koristi s XLR adapterom za mikrofon DMW-XLR2 (prodaje se zasebno).

*3 Pojačavanje dinamičkog raspona nije aktivirano pri snimanju HFR/VFR videozapisa od 61 fps ili više ili uz SH rafalno snimanje. Također se ne aktivira pri brzinama zatvarača manjim od 1/15 tijekom snimanja fotografija, ovisno o ISO-u. Prilikom snimanja videozapisa preko 60 fps (uključujući VFR), širina će biti 12+ koraka.

*4 Prilikom snimanja na C4K/60p ili niže. Postoje temperaturna ograničenja za rezolucije veće od Cinema4K, VFR/HFR i ProRes. Vrijeme snimanja ovisi o kapacitetu baterije i memorijske kartice.

*5 Otpornost na prašinu i polijevanje vodom ne jamči da neće doći do oštećenja ako objektiv bude izložen izravnom kontaktu s prašinom ili vodom.

 • Apple i ProRes su zaštitni znakovi ili registrirani zaštitni znakovi tvrtke Apple Inc. u Sjedinjenim Državama i/ili drugim zemljama.
 • Frame.io, logotip Frame.io i Camera to Cloud registrirani su zaštitni znakovi ili zaštitni znakovi tvrtke Adobe u Sjedinjenim Državama i/ili drugim zemljama.
 • Ostali zaštitni znakovi i trgovačka imena pripadaju njihovim vlasnicima.
 • Ovisno o situaciji, sve funkcije možda neće biti dostupne.
 • Dizajn i specifikacije podložni su promjenama bez prethodne najave.
Share

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress