Rise&Shine – Nina Anić

Share

NinaPhoto_10Rise&Shine – Nina Anić je jedna od troje voditelja/predavača na predstojećem Rise&Shine Wedding Photography Workshopu (8-10. travanj 2016. | Golf & Country club, Zagreb). Evo što Nina želi reći o sebi:

‘Kad smo se muž i ja upoznali, zajednički interes nam je bila fotografija i igra s obradom fotografija. Kupovala sam svaki broj DigitalFoto magazina, a nekoliko puta sam i slala fotke na natječaje (nažalost, bezuspješno). Moje oduševljenje makro-fotografijom je malo po malo preusmjereno na drugu stranu – kad je došlo vrijeme da pronađemo fotografa za naše vjenčanje, Stanko i ja bili smo oduševljeni činjenicom da svadbene fotografije uopće ne moraju biti tradicionalni “kliše” na koji smo bili navikli. Ubrzo nakon toga smo prodali svoj Sony Alpha 200 i dva objektiva koja smo imali i uložili u bolju opremu. Tako je nastao Nina Photo brend. Posljednje tri godine je fotografiranje vjenčanja naš jedini posao.

Za svoj stil rada bih rekla da je dokumentaran, prirodan i nadasve romantičan.’

Rise&Shine Wedding Photography Workshop savršena je prilika svim fotografima koji žele upoznati Ninu, vidjeti kako radi na terenu te kako razmišlja i promišlja fotografije koje stvara.

Detaljnije o samoj radionici možete doznati na Rise&Shine Wedding Photography Workshop, a više njenih fotografija na www.nina-photo.com

Share

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress