Foto dani mladih

Share

DSC_9592Do 20. lipnja 2016. godine otvorene su prijave za 6. Foto dane mladih, regionalni festival fotografije koji organizira udruga za poticanje medijskog stvaralaštva i kulturne aktivnosti „Izvan Fokusa“.

Mladi i ambiciozni fotografi u dobi između 16 i 21 godine starosti, željni fotografske avanture i natjecateljskog duha, imaju se priliku do 20. lipnja prijaviti na 6. Foto dane mladih, najpoznatiji regionalni festival fotografije koji se ove godine održava u Karlovcu od 22. do 27. kolovoza 2016.

Sve što treba napraviti jest ispuniti brzu i jednostavnu online prijavu te odabrati i poslati vlastite fotografije kojima će fotografi osigurati svoje mjesto među 50 najboljih natjecatelja!

50 najboljih mladih fotografa iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Kosova i Crne Gore, natjecat će se za titulu najboljeg u kategorijama turističke fotografije, reklamne fotografije i umjetničke fotografije. Sastavni su dio manifestacije i izložbe fotografija diljem Hrvatske, radionice, predavanja te atraktivni filmski i glazbeni sadržaj u festivalskom dijelu programa. Kroz drugi natječaj, birat će se i modeli koji će sudionicima pomoći u snimanju vrhunskih fotografija.

Natjecatelji će imati priliku družiti se sa sudionicima iz cijele regije, učiti od najboljih gostiju fotografa te uživati u bogatom sadržaju festivala. Očekuju ih mnogobrojne izložbe, koncerti, predavanja, radionice i filmska večer.

„Foto dani mladih najbolji su potez koji sam napravila kao mlada fotografkinja. Pomogli su mi da stvorim mrežu ljudi od kojih uvijek mogu nešto naučiti, ali i mrežu prijatelja“, Mirna Marić, fotografkinja koja je na manifestaciji sudjelovala dva puta.

Share

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress