Novi Nikon D6 u prodaji

Share

Nikon D6 omogućuje stvaranje i postizanje nevjerojatnih rezultata bez ograničenja zahvaljujući dosad najmoćnijem sustavu AF-a tvrtke Nikon i brzim ugrađenim vezama za prijenos slika u stvarnom vremenu. Novi AF mehanizam brži je nego ikada prije. Raspored 105 križnih senzora koji se mogu odabrati s 1,6x većom gustoćom pokrivenosti od modela D5 omogućuje posve novu razinu preciznosti. Tomu treba dodati i neusporedive performanse praćenja, čak i u najtežim mogućim uvjetima osvjetljenja, te nenadmašnu sposobnost hvatanja objekta. Povećani raspon uzoraka AF-a s grupnim područjem koji se mogu odabrati korisnicima omogućuje optimizaciju postavki AF-a za svaki zadatak kako bi snimili još jasnije fotografije akcije.

Ugrađene veze pružaju najveće brzine prijenosa u industriji – bez usporavanja tijekom snimanja. Pojednostavljeni tijekovi rada nude više načina za odabir i davanje prioriteta ključnim snimkama za prijenos, što fotografima daje prednost u trenucima u kojima je svaka sekunda važna. Zasloni visoke razlučivosti ovog fotoaparata pružaju poboljšanu vidljivost i čitljivost, a D6 je zadržao i robusno kućište koje je među profesionalcima proslavilo njegovog prethodnika, model D5.

Kratak pregled ključnih značajki

AF sa 105 polja postavlja nove standarde u industriji. Moguće je odabrati 105 križnih senzora s AF osjetljivosti proširenom do –4,5 EV u središnjoj fokusnoj točki i –4 EV u svim drugim točkama. AF s grupnim područjem s više prilagođenih postavki za nenadmašno praćenje. Poboljšani sustav prepoznavanja scene za sljedeću razinu hvatanja objekta.
Uhvatite pobjednički snimak. D6 korisnicima omogućuje određivanje početne točke fokusiranja prilikom snimanja u automatskom području AF-a i daje prioritet fokusiranju na oči objekta prilikom upotrebe automatskog područja AF-a ili 3D-praćenja.
Nevjerojatna preciznost i brzina. Iskoristite brzine okidanja i do 14 fps s punim AF-om/AE-om ili do 10,5 fps pomoću praćenja AE-a u načinu rada tihog fotografiranja.
Vrhunska kvaliteta slike. Objektivi s F-postoljem. CMOS senzor punog kadra od 20,8 MP. Procesor slika EXPEED 6. RGB senzor od 180.000 piksela. Širok ISO 100 – 102.400 raspon, može se proširiti do ISO 3.280.000 te smanjiti do ISO 50.
Brze ugrađene veze. Wi-Fi, Bluetooth i ugrađeni GPS. Žični LAN fotoaparata podržava standard 1000BASE-T i postiže približno 15 % bržu komunikaciju od cijenjenog modela D5.
Optičko tražilo od 0,72x s OLED elementima. Omogućuje iznimno izoštrenu potvrdu u širokom vidnom polju – bez odgode. Na tražilu se prikazuju pokazatelji okretanja i nagiba.
Pojednostavljeni tijek rada. Više mogućnosti za provjeravanje, odabir i prijenos ključnih snimki putem izoštrenog i preciznog monitora osjetljivog na dodir od 3,2″. Ključne snimke mogu se poslati na vrh reda čekanja tijekom prijenosa slika na računalo putem žične LAN veze ili putem Wi-Fi veze fotoaparata.
Svestrani utori za kartice. Dvostruki utor za kartice može primiti najbrže kartice današnjice: XQD i CFexpress. Iskoristite prednosti brzog čitanja, pisanja i prijenosa.
Ergonomska poboljšanja. Zasloni veće razlučivosti nude poboljšanu vidljivost i čitljivost. Glavnim priključcima može se lako pristupiti, čak i prilikom snimanja s bežičnim prijenosnikom.
Čvrst i siguran. Robusno kućište spremno je na sve okolišne uvjete, a D6 je kompatibilan s pouzdanim bravama Kensington.

Saznajte više o D6 na: https://www.nikon.hr/hr_HR/product/digital-cameras/slr/professional/d6

Share

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress