Canon RF 16 i RF 100-400

Share

Canon Europe predstavlja dva nova objektiva RF namijenjena obogaćivanju kompleta nove generacije entuzijasta i tvoraca sadržaja, i to uz velik potencijal i nisku cijenu. Ta su dva lagana i kompaktna objektiva modeli RF 16mm F2.8 STM – Canonov prvi ultraširoki objektiv fiksne žarišne duljine iz linije EOS R, i RF 100-400mm F5.6-8 IS USM – telefoto zum objektiv koji približava fotografa subjektu. Svestrani RF 16mm F2.8 STM odgovara na povećanu potražnju za vlogiranjem i istovremeno predstavlja objektiv savršen za pejsažnu, arhitekturnu i astrofotografiju. RF 100-400mm F5.6-8 IS USM pomaže fotografima da premoste jaz do udaljenih subjekata, pa je savršen za sportske i prirodoslovne fotografije.

Uz dodatak tih dviju novih objektiva Canonov sustav EOS R napravio je još jedan korak dalje prema cilju nuđenja slikovnih rješenja koja će zadovoljiti sve potrebe.

Nove žarišne duljine za ambiciozne fotografe amatere i tvorce sadržaja

Nove objektive krase prednosti nosača širokog promjera sustava EOS R i kratka prirubnica. Rezultat su vrlo kvalitetni objektivi kompaktnih dimenzija s novim žarišnim duljinama. RF 16mm F2.8 STM i RF 100-400mm F5.6-8 IS USM postižu impresivne optičke performanse po cijeni koja ih čini pristupačnima fotografima svih razina. RF 16mm F2.8 STM je objektiv fiksne žarišne duljine namijenjen tvorcima sadržaja. To je objektiv punog kadra i ultraširokog kuta koji će podići njihove sadržaje na novu razinu. RF 100-400mm F5.6-8 IS USM omogućuje fotografima amaterima da snime fotografije kao profesionalci zahvaljujući nevjerojatnom zumu od 400 mm. Oba koriste Canonovu naprednu optičku tehnologiju, uključujući premaz Super Spectra za smanjenje ghostinga i flarea, a rezultat su oštre i detaljne slike. Ti modeli koriste i jednu asferičnu leću za postizanje velike kvalitete slike i smanjenje odstupanja koja bi mogla izobličiti sliku, a bez potrebe za korištenjem više elemenata koji bi povećali dimenzije i masu objektiva.

Share

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress