Canon Zoemini S2

Share

Canon Europe predstavlja Canon Zoemini S2, najnoviji dodatak segmentu instantnih pisača s fotoaparatom za one koji žele fotografirati, prilagoditi i ispisivati gdje god se nalazili. Evolucija s prethodnika, modela Canon Zoemini S, donosi inovativni 2-u-1 dizajn koji omogućuje korisnicima da dodaju rubove i filtre, izaberu način fotografiranja i pohrane omiljene slike za kasniji ispis – sve na jednom uređaju. Dostupan u tamnoj zelenoplavoj, biserno bijeloj i ružinoj zlatnoj boji, Canon Zoemini S2 ostaje lagan i kompaktan, što omogućuje njegovo nošenje cijeli dan.

Osnažite svoju kreativnost korištenjem Canonove aplikacije Mini Print

Podjednako savršen za kreativne umove, tvorce sadržaja i ljubitelje zanatskih umjetnosti, Canon Zoemini S2 spaja se na Canonovu aplikaciju Mini Print putem Bluetootha kako bi stvorio zabavne kreacije, od kolaža i kružnih otisaka do dodanog teksta i ispisa unaprijed napravljenih ili prilagođenih naljepnica. Rukom ispisani potpisi i simboli mogu se uslikati mobilnim uređajem, urediti u aplikaciji i ispisati uz pomoć uređaja Canon Zoemini S2, savršeni za spomenare ili rukom izrađene magazine. Perfekcionisti mogu podešavati poze i osigurati da prijatelji i obitelj stanu na fotografiju prije ispisa provjeravajući pogled kroz aplikaciju Mini Print.


Slikajte, ispisujte, otrgnite i zalijepite uz funkcionalnost 2-u-1

Kreativne značajke pisača Canon Zoemini S2 poboljšane su njegovom funkcionalnošću 2-u-1 koja korisnicima omogućuje da slikaju, prilagode i ispisuju dok su u pokretu. Stilizirane selfije omogućuju ugrađeno zrcalo i prstenasto svjetlo, a novi gumbi Efekti i Okviri dodaju retro filtere i obrube. Za optimalne slike korisnici se mogu prebacivati između portretnog i vanjskog slikanja te slikanja selfija korištenjem kliznog gumba na vrhu uređaja. Snimljene fotografije mogu se ispisivati u različitim formatima na do 10 listova papira Zink™ Photo Paper koji je istovremeno i naljepnica te na taj način presolnalizirati sve, od prijenosnih računala, preko zidova spavaće sobe do osobnih dnevnika.

Ponesite ga gdje god želite, zahvaljujući njegovom kompaktnom dizajnu

Kompaktnog oblika i mase svega 188 grama, Canon Zoemini S2 savršen je džepni fotoaparat i trendi dodatak za godišnji odmor. Ako korisnici zaborave nabaviti dodatan papir prije odlaska u pustolovinu i dalje mogu fotografirati i spremati slike na MicroSD kartice za kasniji ispis, s informacijom o vremenu snimanja koja se dodaje prilikom sinkronizacije s pametnim telefonom. Ispis je poboljšan u odnosu na prethodnika, smanjujući vrijeme između fotografiranja i potrebu za čestim mijenjanjem papira, dok baterija traje do 25 ispisa fotografija – savršeno za stvaranje uspomena gdje god se nalazili.

Share

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress