Canon Water Challenge

Share

Ljubitelji fotografije i fotoentuzijasti oštroga oka koji gaje poštovanje prema vodi kao jednom od najdragocjenijih prirodnih resursa pozvani su na sudjelovanje u novom fotografskom natjecanju tvrtke Canon i osvoje Canonov paket s fotoaparatom EOS R10 i objektivom RF-S 18-45mm 4.5/6.3 IS STM. Pobjednik će dobiti i ekskluzivno putovanje u Istanbul te individualno mentorstvo Canonovog ambasadora Lorenza Holdera.

Canon CEE objavio je svoje godišnje fotografsko natjecanje kako bi fotografi mogli pokazati svoje oštro oko, kreativni talent i tehničku sposobnost snimanja vode u njenom najneukroćenijem obliku. Sudjelovanje u natjecanju je besplatno i pozivamo amaterske fotografe da snime prskanje vode. Fotografi se pozivaju da „zadive vodom” te snime prskanje precizno i kreativno kako bi ispričali jedinstvenu fotopriču na temu vode. Ovogodišnja tema daje sudionicima priliku da vide vodu u njenom najčišćem obliku i zabilježe njezin izniman oblik detaljnom i tehnički cjelovitom fotografijom.

Tema “Zadivite vodom” usredotočuje se na vodu i ljubiteljima fotografije pruža prostor za istraživanje živopisnosti i čistoće vode. Canon izaziva sudionike da budu kreativni, stvore jedinstveno prskanje i uhvate taj trenutak s dubokim osjećajem za njegovu nježnost i fluidnost, sa ili bez osoba u kadru. To može biti trenutak vode zamrznut u vremenu, snimka snažnih ljudskih emocija podržanih vodom ili polagani prikaz vode u prirodi.

Kako bi snimili pobjedničke fotografije, sudionici mogu raditi danju ili noću, u zatvorenom ili na otvorenom, koristiti različite izvore svjetla, refleksije i refrakcije, zamrznuti vrijeme i stvoriti optičke iluzije. Za sudjelovanje u natjecanju sudionici moraju dostaviti sliku razlučivosti od najmanje 150 DPI i s najmanje 2000 piksela duž najduže strane do 12. prosinca 2022. godine. Poslana fotografija ne smije biti podvrgnuta uređivanju ili manipulaciji u većoj mjeri. Sudionici ne smiju slati fotografije koje su prethodno osvojile neku nagradu. Detaljne odredbe i uvjeti objavljeni su na https://www.canon.hr/water-challenge/.

Pobjednika će između 13. i 23. prosinca 2022. odabrati žiri, uključujući ambasadora tvrtke Canon Lorenza Holdera, i objaviti ga krajem prosinca. Pobjednik će dobiti Canonov paket s fotoaparatom EOS R10 i objektivom RF-S 18-45mm 4.5/6.3 IS STM (u vrijednosti većoj od 1000 EUR) i privatnu sesiju ambasadora tvrtke Canon Lorenza Holdera.

Ambasador natjecanja Lorenz Holde poznati je fotograf i dobitnik više nagrada Red Bull Illume. Lorenz živi u Freisingu u Njemačkoj i specijaliziran je za akcijsku sportsku fotografiju u kombinaciji s pejzažnom i arhitektonskom fotografijom. Pobjednik ovog natjecanja povezanog s vodom pridružit će se Lorenzu u Istanbulu na obuci jedan na jedan kako bi svojim novim fotoaparatom bez zrcala EOS R10 snimao prekrasne vodene krajolike i blaga Istanbula.

EOS R10 tvrtke Canon kao glavna nagrada nevjerojatno je svestran fotoaparat koji se može nositi s gotovo svime, uključujući prskanje vode u savršenom obliku, kako bi poslužio kao savršen partner u kreativnom i umjetničkom izražavanju.

Prijave su otvorene od 00:01 BST 1. studenog i zatvaraju se 12. prosinca 2022. u 23:59 sati. Za ulazak u Canon Water Challenge 2022 posjetite: https://www.canon.hr/water-challenge/

Share

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress