Greg Moment – seminar za fotografe vjenčanja

Share
Greg Moment, nagrađivani fotograf vjenčanja
Greg Moment, nagrađivani fotograf vjenčanja

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog seminara za fotografe vjenčanja u Zagrebu, Greg Moment (višestruko nagrađivani fotograf vjenčanja) će i ove godine održati sličan seminar u Zagrebu. Dvodnevni seminar će se održati 11. i 12.10. 2016. u hotelu Westin u centru Zagreba. Predviđena je grupa od 15-tak fotografa, uz redovnu cijenu seminara 300 eura. Požurite i prijavite se što prije, kako biste ostvarili značajan popust – cijena seminara plaćenog prije 30.08. je 230 eura.

Opširan intervju s Gregom možete pročitati u DFM-u: Greg Moment intervju

Seminar se održava na engleskom jeziku, a polaznici seminara će imati priliku aktivno sudjelovati u fotografiranju i snimiti zanimljive fotografije modela, te snimljene fotografije pridodati svom postojećem portfoliju fotografija. Seminar traje oba dana od 10 do 18 sati, u Hotelu Westin u Zagrebu.

Prvi dan će Greg predstaviti i pojasniti svoje fotografske tehnike koje koristi, a svi polaznici će imati priliku snimiti i vježbati predstavljene tehnike, uz direktnu pomoć predavača tijekom vježbi. Drugi dan je uglavnom posvećen tehnikama retuširanja, dodatnim treninzima i kritičkom osvrtu na radove polaznika, uz poneko malo iznenađenje koje Greg priprema. Seminar je namijenjen svim fotografima koji profesionalno ili povremeno snimaju vjenčanja, a obavezno je nošenje vlastite fotografske opreme.

Detaljne informacije i prijave: Moment Workshops seminar u Zagrebu

 

Neke od Gregovih najboljih fotografija pogledajte u foto-galeriji:

Share

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress