DOT Lab Wedding book

Share
Relativno novi studio za izradu wedding bookova, DOT Lab, nudi izvrsnu kvalitetu otiska i izrade, razumne cijene i kratak rok izrade

 

Profesionalni fotografi vjenčanja često najviše problema imaju s otiskom i izradom Wedding bookova – što potencijalno može uništiti kompletan trud i posao. Logično, mladence (a posebno mladenke) ne zanimaju problemi koje imate u svom radu, nego samo konačni rezultat. Ukoliko ih konačni proizvod – najčešće Wedding book velikog formata – ne impresionira, sigurno vas neće preporučiti svojim prijateljima i rodbini, a moguće su loše recenzije i negativna reklama na društvenim mrežama.

DOT Lab je relativno nov studio za izradu vrhunskih Wedding bookova svih dimenzija, a kvalitetu otiska podjednako garantiraju vrhunski Epson pisači kao i iskustvo dvaju fotografa koji vode čitav proces. Proces uvezivanja Wedding booka i izrade korica je potpuno ručni, a izbor materijala korica te završne obrade korica je gotovo neograničen.

DOT Lab proizvodi isključivo layflat Wedding bookove (tvrde stranice), a stranice se ispisuju na vrhunskim fotografskim Lustre i mat papirima. Garantirani rok isporuke je 7 dana, a premda se studio nalazi u Varaždinu, garantirana je brza isporuka bilo gdje u Hrvatskoj. Cijene izrade bookova su vrlo povoljne, premda ekipa u DOTLabu smatra kako je puno važnija kvaliteta ispisa i izrade nego niska cijena booka.

 

Registracija novih korisnika je brza i potpuno besplatna (i bez ikakvih obaveza naručivanja bookova), a na web stranici možete brzo i lako odabrati željene opcije, te se odmah vidi cijena booka, bez ikakvih skrivenih troškova. Obavezno pogledajte što se nudi na: www.dotlab.com.hr

 

Share

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress