Canon Vision – 24. rujna 2020.

Share

Predstavljanje nove Canonove kinematografske kamere na događanju Canon Vision – virtualnoj sajamskoj platformi koja će zaživjeti 24. rujna


Zagreb, 14. rujna 2020. – Canon je najavio predstavljanje svoje nove kinematografske kamere na događaju Canon Vision – platformi koja će zaživjeti u 14.00 h, 24. rujna 2020. i koja virtualno predstavlja okruženje poslovnog sajma.

Ta je kamera savršena za televizijske i kinematografske snimatelje, nezavisne filmaše, videografe i druge, a posjetitelji virtualnog sajma Canon Vision moći će saznati više o novom proizvodu i upoznati cijelu Canonovu ponudu profesionalnih audio i videoproizvoda i rješenja. Dobit će i uvid u tehnologiju od tima stručnjaka za taj proizvod i profesionalaca iz branše te će imati priliku pogledati projekcije kratkih filmova.

Tijekom 24. i 25. rujna program događanja pod nazivom Canon Vision obuhvaća šest sesija uživo s profesionalcima iz svijeta slikovnih tehnologija na kojima će se razgovarati o raznim temama, od trenutačnih izazova u branši i trendova u videonovinarstvu do svijeta postprodukcije i budućnosti Nollywooda. Sljedeći profesionalci iz branše okupit će se na virtualnom događanju Canon Vision i odgovarati na pitanja posjetitelja platforme:

Četvrtak, 24. rujna
15.00 CESTElisa Iannacone: Što mi kamera znači u novinarstvuElisa će podijeliti svoja iskustva s Canonovom novom kinematografskom kamerom i XA55 te kako su joj koristili kao samostalnoj putujućoj novinarki.  
17.00 CESTJolade Olusanya: Prva produkcija s Canonovom novom kinematografskom kameromJolade nas vodi iza kulisa snimanja minidokumentarnog filma „Give this heart a pen“ uz upotrebu nove Canonove kinematografske kamere.  
Petak, 25. rujna
10.00 CESTJuan Luis Cabellos: Kako puni kadar utječe na kinematografijuJuan objašnjava prednosti korištenja tehnologije punog kadra modela EOS C500 Mark II i kako on skladno surađuje s Canonovim objektivima Sumire Prime.  
12.00 CESTOllie Kenchington: Pozitivan utjecaj kamere EOS C300 Mark III na tijek radaOllie će govoriti o tome kako je unaprijeđen njegov produkcijski tijek rada zahvaljujući proizvodu EOS C300 Mark III.  
14.00 CESTSimeon Quarrie: Kako nove tehnologije podržavaju niskobudžetnu produkcijuSimeon analizira mu kako tehnologije u novoj Canonovoj kinematografskoj kameri i modelu EOS R5 omogućuju da snimi pravi snimak bez obzira na scenarij.  
16.00 CESTDaniel Ehimen: Nollywood: trend i budućnostDaniel će podijeliti svoje iskustvo korištenja kamera iz Canonove ponude Cinema EOS kao alata za pripovijedanje u nollywoodskoj filmskoj industriji.  

Da biste posjetili Canon Vision i vidjeli raspored događanja koja će se moći pratiti na toj platformi, registrirajte se ovdje: https://www.canon.hr/pro/events/canon-vision/

Pojedinosti o događanju Canon Vision:

  • DATUM: 24. i 25. rujna 2020.
  • VRIJEME: od 14.00 h
  • MJESTO: platforma Canon Vision
  • emitiranja uživo dostupna su samo na engleskom jeziku
Share

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress