Novi Panasonic Lumix S5

Share

Panasonic s ponosom najavljuje LUMIX S5 – novi hibridni fotoaparat punog kadra bez zrcala koji krase izvrsna radna svojstva u snimanju fotografija/videozapisa i izvanredna prenosivost nužna za ozbiljne fotografe i snimatelje videozapisa.

U srcu fotoaparata LUMIX S5 nalazi se 24,2-megapikselni 35-milimetarski CMOS senzor punog kadra sa širokim dinamičkim rasponom. LUMIX S5 podržava i tehnologiju Dual Native ISO zahvaljujući kojoj nudi ISO razine do 51.200.

Kao vodeća serija među hibridnim fotoaparatima bez zrcala za snimanje fotografija/videozapisa LUMIX ima najveću ponudu fotoaparata koji snimaju 4K 10-bitne videozapise*1. A najnoviji član te obitelji, LUMIX S5, može interno snimati u 4K 60p/50p 4:2:0 10 bita i 4K 30p/25p 4:2:2 10 bita. Moguć je i HDMI izlazni signal u kvaliteti 4K 60p/50p 4:2:2 10 bita. Za interno snimanje u 4K 30p/25p 4:2:0 8 bita nema vremenskog ograničenja. Panasonicova izvanredna tehnologija disperzije topline omogućuje stabilno i dugotrajno snimanje videozapisa. LUMIX S5 nudi više od 14 koraka dinamičkog raspona, što odgovara rasponu kinematografskih kamera, te kompatibilnost u vrijednostima V-Log / V-Gamut s popularnom kolorimetrijskom metodom naziva “VariCam Look”. Ponuđen je cijeli niz formata i načina snimanja, uključujući 4:3 anamorfički način, Slow & Quick Motion, 4K/60p snimanje u intervalima i 4K HDR.

LUMIX S5 dolazi s brzim i preciznim automatskim fokusiranjem pri snimanju fotografija i videozapisa, i to zahvaljujući naprednoj tehnologiji dubinskog učenja s prepoznavanjem vrste i dijelova subjekta u stvarnom vremenu, primjerice ljudskog oka, lica, glave i tijela.

Uz kombiniranje stabilizacije slike tijela fotoaparata (u 5 osi) i funkcije optičke stabilizacije slike (optički stabilizator slike u 2 osi) objektiva serije LUMIX S, Dual I.S.2 u 5 osi još bolje kompenzira sitne pomake fotoaparata, omogućujući upotrebu sporije brzine zatvarača sa 6,5 koraka*². Robustan dizajn otporan na vlagu i prašinu nudi profesionalnim korisnicima veliku pouzdanost.

Da bi se dodatno poboljšalo fotografsko iskustvo, dostupan je način rada visoke razlučivosti s 96 megapiksela (JPEG/RAW), funkcija Live View Composite i način rada HLG Photo. Zahvaljujući velikoj energetskoj učinkovitosti i novoj bateriji velikog kapaciteta 2200 mAh, S5 može snimiti oko 470 (pomoću tražila Live) / 1500 slika (u načinu rada Power Save tražila Live). Moguće je punjenje preko USB-a i napajanje iz strujne utičnice. Podržana su i dva utora za SD Card kartice (UHS-IIx1 i UHS-I x1) i mogućnost povezivanja putem 5 GHz/2,4 GHz Wi-Fija i Bluetootha 4.2. Sustav fotoaparata punog kadra bez zrcala iz serije LUMIX S temelji se na nosaču L-Mount kako bi ponudio korisnicima raznoliku ponudu proizvoda Panasonic, Leica Camera i Sigma namijenjenu i budućoj upotrebi. Panasonic sada nudi četiri inovativna modela u seriji LUMIX S digitalnih fotoaparata s jednim objektivom bez zrcala: S1R, S1, S1H i novi S5. LUMIX S1R savršen je za snimanje slika visoke razlučivosti, LUMIX S1 je napredan hibridni fotoaparat za fotografije i videozapise visoke kvalitete, dok je LUMIX S1H namijenjen i razvijen upravo za filmsku produkciju. LUMIX S5 s druge strane objedinjuje sve važne tehnologije i značajke tih uobičajenih fotoaparata iz serije S u kompaktnom i laganom tijelu. S takvom ponudom Panasonic je posvećen zadovoljenju potreba svih kreativaca potičući stalan razvoj foto i videokulture u današnjem novom digitalnom dobu.

LUMIX PRO

LUMIX S5 kvalificirajući je proizvod za program LUMIX PRO. Program LUMIX PRO zamišljen je da kao podrška korisnicima proizvoda LUMIX kad im je to najpotrebnije, uz cijeli niz pogodnosti koje su dostupne članovima ne samo u njihovoj državi, nego i državama u kojima borave radi posla (pronađite pojedinosti i Uvjete i odredbe o dostupnim razinama, državama i proizvodima na www.lumix-pro.com).

Promotivna akcija za LUMIX S5 i objektiv Sigma 45mm F2.8

Kupci koji kupe LUMIX S5 prije 30. rujna 2020. mogu dobiti BESPLATAN objektiv Sigma (45mm F2.8.) vrijednosti do 549 eura. Fotoaparat punog kadra LUMIX S5 bez zrcala namijenjen svestranim kreativcima koristi bogatu liniju objektiva L-Mount da bi ponudio bezgranične kreativne mogućnosti. Zajedno pomiču svijet slikovnih tehnologija naprijed.

www.panasonic.hr

Share

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress