Canon XF605 i 10×16 KAS S

Share

Canon Europe predstavlja dva rješenja koja odgovaraju na promjenljive zahtjeve emitiranja i produkcije, uključujući kompaktnu i moćnu profesionalnu 4K kameru XF605 i 8K BCTV zum objektiv 10×16 KAS S. Namijenjen solo snimateljima, XF605 je novi dodatak u poznatoj seriji XF, a ta je prenosiva kamera sjajna za prikupljanje vijesti i studijsku produkciju. Ti novi proizvodi usklađeni su s normama branše i nude produkcijskim timovima cijeli niz rješenja sposobnih za postizanje visoke kvalitete slike u svim okruženjima snimanja. 


XF605: beskompromisna radna svojstva

XF605 predstavlja novu generaciju Canonove serije XF i kamera je s pregršt funkcionalnosti koja može postići impresivnu kvalitetu slike od 4K 60p/50p 4:2:2 10 bita i FHD do 120p velike brzine prikaza sličica usprkos svojim malim dimenzijama. Tu kameru pogoni 1.0 TYPE CMOS senzor i procesor DIGIC DV 7, pa funkcionira na najvišoj razini, koju danas zahtijevaju profesionalci. XF605 nudi razne mogućnosti prilagođene slike koje se mogu dodatno prilagođavati različitim potrebama i ponuditi još veću fleksibilnost u postprodukciji ili na terenu, uključujući HDR (HLG/PQ), Canon Log3 i Look datoteke koje stvara korisnik.

10×16 KAS S: snažan i prenosiv

10×16 KAS S dokaz je iznimnosti Canonove optičke tehnologije jer odgovara na zahtjeve 8K produkcije visoke razlučivosti u sportovima i dokumentarcima. Proširujući Canonovu ponudu 1,25-inčnih 8K objektiva za kamere za emitiranje ultra visoke razlučivosti, koja obuhvaća UHD-DIGISUPER 51 i 7×10.7 KAS S, 10×16 KAS S nudi besprijekorne optičke performanse u kompaktnim dimenzijama. Opremljen posebnim staklenim elementima kao što su fluorit, Hi-UD leće i asferične leće širokog promjera, 10×16 KAS S pomaže smanjiti kromatska odstupanja, sferična odstupanja i druge efekte koji smanjuju kvalitetu slike. Masa objektiva 10×16 KAS S je samo 2,94 kg i on je precizno stvoren za postizanje 8K performansi u jednom prenosivom i trajnom proizvodu. Uz 10x optički zum od 16 mm do 160 mm i stalni otvor blende od f/2.8, taj objektiv postiže dosljednu kvalitetu slike u cijelom rasponu zuma, od širokokutnih do telefoto snimaka. Zajedno s ostatkom Canonove ponude 4K objektiva za emitiranje, dolazak novog modela 10×16 KAS S u liniju 8K objektiva za emitiranje odgovor je na aktualne zahtjeve branše uz istovremenu podršku produkcijskih potreba u budućnosti.

Share

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress