Pametni fotoaparat iz Canona

Share

Canon Europe predstavlja PowerShot PX – malen i pametan fotoaparat ugodan za korištenje koji automatski snima fotografije u visokoj kvaliteti od 11,7 MP i 60p Full HD videozapise. Kao dio Canonove stalne prednosti redefiniranju slikovne tehnologije pametne značajke modela PowerShot PX, poput automatskog snimanja fotografija i videozapisa, promijenit će način na koji obitelji pohranjuju uspomene. Uz ovaj pametni fotoaparat obitelji mogu uživati u trenutku i istovremeno ga snimati, a da pritom ne moraju biti iza objektiva.

Od obiteljskih fotografa do ljubitelja digitalnih spravica, taj novi intuitivni fotoaparat koristi pametne funkcionalnosti za dokumentiranje društvenih događanja i svakodnevnih uspomena. Uz automatsko bilježenje i prioritetno snimanje PowerShot PX inovativan je dodatak svakom domu koji će upotpuniti postojeću zbirku fotoaparata. Istovremeno je i svijetli primjer Canonova tehnološkog algoritma i naprednih značajki koje se stalno dodaju njegovim linijama proizvoda.

Živite u trenutku s osobnim fotografom

Kad želite uhvatiti prekrasne životne trenutke i istovremeno biti na snimci, tu je PowerShot PX – on prati akciju i inteligentno kadrira subjekte tako da hvata prirodne izraze lica i reakcije. Kad ga uključite, prijenosni PowerShot PX može se staviti bilo gdje oko doma kako bi snimao spontane snimke svakodnevnih trenutaka. Mogućnosti govornog upravljanja omogućuju potpunu kontrolu bez upotrebe ruku pri snimanju fotografija ili dinamičnih videozapisa.

Zahvaljujući jednostavnom, a opet prenosivom dizajnu, punjenju preko priključka USB-C i ugrađenom Wi-Fiju – putem kojeg se moguće povezivati s pametnim uređajima – kompaktni PowerShot PX možete nositi bilo kuda. Uz značajke inteligentnog prepoznavanja lica PowerShot PX koristi automatsko pretraživanje subjekata kako bi zadržao vaše najdraže u kadru i snimio fotografije koje bi inače mogle biti propuštene. Njegov raspon žarišne duljine od 19 – 57 mm i fleksibilan zum objektiv koji se pomiče gore-dolje i lijevo-desno nude široko vidno polje od 340˚ vodoravno i 110˚ okomito radi praćenja akcije.

Share

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress