Zamijenite svoj stari fotoaparat novim fotoaparatom Panasonic uz odličan popust

Share

Donesite svoj stari fotoaparat i ostvarite 1.500 kuna popusta na nove bezzrcalne fotoaparate punog kadra Panasonic LUMIX S1R i S1. Dodatno, uz kupovinu ovog fotoaparata dobivate i 1.500 kuna popusta na odabrane kompatibilne objektive!

Prigodom početka prodaje profesionalnih bezzrcalnih fotoaparata LUMIX S1R i S1 Panasonic je u suradnji s partnerom anigota.hr pripremio sjajnu akciju s vrijednim popustima. Donesete li svoj stari fotoaparat (bilo koje marke i u bilo kojem stanju), dobit ćete 1.500 kuna popusta na kupovinu fotoaparata LUMIX S1R ili S1. Dodatno, kupite li uz ove fotoaparate i neki od kompatibilnih objektiva uključenih u promociju, dobit ćete dodatnih 1.500 kuna popusta po objektivu.

Akcija traje do 30. travnja isključivo u trgovinama i web-trgovini ovlaštenog Panasonicovog partnera anigota.hr, a detaljna pravila i uvjete te popis fotoaparata i objektiva za koje vrijede navedeni popusti potražite na stranicama partnera.

Panasonic LUMIX S1R s CMOS senzorom od 47,3 milijuna piksela je fotoaparat punog kadra bez zrcala s najvećom razlučivosti na svijetu i nudi slike nenadmašne kvalitete s iznimnom razinom detalja, bogatom gradacijom i vrhunskom reprodukcijom boja. LUMIX S1R pogoni novi procesor Venus, a sadrži krajnje brz i precizan sustav automatskog fokusiranja koji osigurava da ovaj fotoaparat odgovara na precizne zahtjeve profesionalnih fotografa u svim situacijama snimanja. Da bi uhvatio odlučujući trenutak, fotografu je na raspolaganju elektroničko tražilo s najvećom razlučivosti na svijetu nenadmašne oštrine preko OLED zaslona s 5,76 milijuna točaka.

LUMIX S1R utemeljen je na nosaču L-Mount velikog promjera te nudi beskompromisnu kvalitetu slike kombiniranjem najbolje razlučivosti detalja u klasi i fotografskih kontrola uz izvanrednu stabilizaciju slike i napredno snimanje videozapisa.

Panasonic LUMIX S1 stvoren je za iznimne fotografije i snimanje videozapisa profesionalne kvalitete, a temelji se na nosaču L-Mount velikog promjera te nudi kreativcima sve prednosti senzora punog kadra i velike osjetljivosti.

U srcu modela LUMIX S1 je 24,2-megapikselni CMOS. Uz iznimnu mogućnost stabilizacije slike i pogonjen novim modulom Venus ovaj fotoaparat krase najviši standardi u fotografiji te on nudi napredno snimanje videozapisa uz zadržavanje osvijetljenih i sjenovitih detalja.

Share

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress