Osvoji Panasonic Lumix S1H

Share

LUMIX S1H vrhunski je uređaj namijenjen prije svega snimanju S1H videa i predmet želja mnogih filmaša amatera i entuzijasta dobrog videa.

Taj sjajan uređaj ovog ljeta može biti tvoj uz malo truda – Panasonic je pokrenuo nagradni natječaj koji traje do 31. kolovoza i u kojem možeš osvojiti LUMIX S1H.

Kako? Vrlo jednostavno – demonstriraj nam svoje redateljske i snimateljske sposobnosti u kratkom video uratku dužine maksimalno 45 sekundi, a unutar tog videa obavezno uklopi (kao videosnimku ili voiceover) svoju izjavu o tome kako bi tebi koristio LUMIX S1H i koje njegove značajke smatraš korisnima za svoj rad.

Video uploadaj na YouTube i zatim ga prijavi na web-stranicama www.osvojiS1H.eu. Tražit ćemo te ime, prezime, e-mail adresu i link na video.

Natječaj traje do 31. kolovoza i otvoren je svim punoljetnim osobama iz Hrvatske, Slovenije i EU. Dobitnika ćemo objaviti 10. rujna.

Više o natječaju možeš saznati na: https://www.panasonic.com/hr/promocija/promocija/osvojite-lumix-s1h-bez-kompromisa.html, a više o uređaju LUMIX S1H na https://www.panasonic.com/hr/consumer/fotoaparati-i-videokamere/lumix-s-dslm-fotoaparati/dc-s1h.html.

Share

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress