Pronađite inspiraciju u Canonovoj ljetnoj promotivnoj ponudi

Share

Canon i ovog ljeta u posebnoj promotivnoj ponudi nudi djelomični povrat novca za kupljene Canonove fotoaparate, kamere, objektive i bljeskalice. U ponudi uređaja nalaze se fotoaparati za sve vrste korisnika – od fotografskih početnika preko entuzijasta pa do vloggera i influencera

Vrhunski bezzrcalni, DSLR i kompaktni fotoaparati nikad nisu bili povoljniji. Kako biste se što bolje opremili za ljetne dane i fotografske avanture koje oni donose, Canon je pripremio posebnu ljetnu promotivnu ponudu u kojoj vam vraća dio novca utrošenog na kupovinu fotoaparata i pribora. Posebno je zanimljivo što je za sudjelovanje u promociji ne trebate raditi nikakvu posebnu prijavu – trgovac će vam na prodajnom mjestu jednostavno umanjiti cijenu za odgovarajući iznos.

Od naprednih amatera koji žele pohraniti obiteljske snimke, preko vloggera i influencera koji žele uređaj s kojim će moći objaviti izuzetno kvalitetne fotografije i videe na društvenim mrežama, pa do profesionalnih fotografa kojima trebaju moćni uređaji malih dimenzija sa snažnim izmjenjivim objektivima – u ljetnoj ponudi svatko može pronaći aparat za sebe.

U ponudu je uključen bezzrcalni fotoaparat EOS RP, zatim dva vrlo kompaktna bezzrcalna fotoaparata iz serije EOS M: EOS M50 i EOS M200, sami ili u kombinaciji s objektivima. Za tradicionalne korisnike, tu su i provjereni i pouzdani DSLR fotoaparati EOS 5D Mark IV, EOS 6D Mark II, EOS 90D, EOS 250D i EOS 2000D s različitim objektivima te lagani ultrakompaktni fotoaparati vrhunske kvalitete PowerShot G1X Mark III, G7X Mark III, SX740 HS i SX70, pet Full HD i 4K kamera iz serije LEGRIA, tri bljeskalice Speedlite te dvadeset objektiva iz serija EF i RF.

Ukupno je ponuđeno gotovo 60 proizvoda ili kombinacija proizvoda, a točan popis možete saznati na web-mjestu https://www.canon.hr/summerpromotion/ na kojemu se nalaze i inspirativni savjeti Canonovih ambasadora koji će vas uvesti u svijet fotografije i približiti vam neke od ponuđenih fotoaparata. Na navedenoj adresi nalaze se i pravila ove promocije. Promocija traje do 31. srpnja 2020. ili isteka zaliha u dućanima i online dućanima Canonovih partnera Anigota, Aviteh, Canosa, Ekupi, Emmezeta, Foto Metromarket, Mall.hr i Svijet medija.

Share

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress